Datum

aug 30 2022
Verlopen!

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

DNRT SLK Race 4

Race 4 van de SLKCUP 2022, circuit Zandvoort.

In 2022 rijden Maarten en Sander mee in de SLKCUP. Bij het racen in een Mercedes-Benz 230 SLK is het uitgangspunt een standaardauto met 193 pk, met daarbij de noodzakelijke veiligheidsaanpassingen en natuurlijk een race kit. Voorop staat dat de running costs zo laag mogelijk zijn. Bijzonder is dat met de Mercedes-Benz SLK zowel met open als gesloten dak geracet kan worden!

De door Biesheuvel Autosport met zorg samengestelde race kit zal bestaan uit een AST schokbreker & veren set, een rolkooi met aanpassing van het dak en de kofferklep, met daarnaast een onderdelen pakket, bestaande uit sportstuurwiel, racestoelen & gordels, lichtmetalen wielen en racebanden, etc. De door de KNAF gecertificeerde rolkooi en de aanpassing van het dak en kofferklep is zo gemaakt dat men zowel met een open als dichte versie kan rijden. Zie voor het certificaat van de rol kooi het hoofdstuk ‘SLK Cup / Race kit’

Om het deelnemersveld gelijkwaardig te houden worden de auto’s gewogen en op de rollerbank gemeten, daarna worden de essentiële onderdelen verzegeld en/of afgeplakt.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelmand is leeg